tirsdag 1. desember 2009

Tv2 ønsker å lure nye seere

I dagens utgave av VG.no kan vi lese om fotball sjef i TV2 Vegard Jensen og hans mening og synspunkt rundt fotball sendinger. Dag solheim i Canal + går ut og skryter av TV2 og interessen de har klart å skape rundt, før, etter Norsk Fotball, men mener også at fokusen har blitt stor rundt syndebukker og det negative. Utsagnet til Solheim er ikke uventet, og det den siste tiden mange som har sagt dette. Tv2 har til og med fått en rekke tilbakemelinger fra kunder at dette ikke er heldig.
Tv2 på sin side kommenterer saken slik:
Canal + kommenterer fra et bøttekott.
Dag Solheim holder med kaos klubben Fredrikstad FK ( FFK )
Vi ( TV2 ) trenger bare en sjanse til å sende Premier League for å vise potensialet - alle konkurrenter skal være glade for at vi ikke gjør det.

Gode utsang fra en Fotball sjef. Dette viser jo hvordan TV2 og TV2 Gruppen ønsker å kjøre sin bedrift.

Til NFF: Er det slike firmaer dere ønsker vi skal bruke for å se Norsk Toppfotball?
Hvorfor lar dere TV2 ødelegge fotballen og sendingene?
Skal denne avtalen fortsette med NFF og TV2 gruppen så forsvinner interessen om 2-3 år - kan noen av dere ta tak og gi denne tv pakke til noen seriøse og upartiske?

Til annonsører hos TV2:Er det dette utstillingsvindu dere ønsker å vise dere og deres produkter frem i?
Hvilket bilde tror dere vi sitter igjen med av deres produkt når dere blir assosiert med en skal partner som Tv2?
Hvorfor tror dere TV2 annonsører trekker seg om dagen, og når skal dere trekke dere?

Les saken og bedøm selv her: http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel/php?artid=577749

3 kommentarer:

  1. Spiller selv i en fotball klubb, men det er litt lenger ned i divisjonene. Snakket med gutta om akkurat dette for 2-3 uker siden. Tv 2 har gitt oss mange gode øyeblikk, men om man skal telle de positive opp mot de negative så er det klart mest dritt de har kommet opp med. Vet ikke m dette handler om å selge overskrifter eller om det er mangel på kunnskap, men uansett så burde nok nrk hatt denne avtalen. Norges fotballforbund burde sett dette for en stund siden. Bama skal visstnok ha sett dette og trekt ut sine annonsekroner hos tv 2.

    SvarSlett
  2. Vegard Jensen og hans ordvalg sier jo sitt.La hele tv2 seile sin egen sjø. Tror ikke de vil være et kanalvalg om noen år. Når alle får opp øynene for hva de gjør og hvordan de driver vil også annonsørene trekke seg, da er det slutt

    SvarSlett
  3. Det er NRK som er rett kanal for fotballen i Norge. At tv2 har fått denne avtale handler mest om penger. Her er det NFF som er på grensen til det useriøse da de dealer med TV2. TV2 skulle aldri hatt noen partnere eller annonsører. Alle som er del av denne kanal eller gruppe er useriøse. NFF bør kanskje se i egne rekker over hvem som har jobbet frem denne avtalen. Noen i NFF har nytt godt av dette privat, for allmennheten har bare fått negativitet igjen av NFF og Toppfotball

    SvarSlett