mandag 30. november 2009

Klagestorm mot TV2

Klagestorm mot TV2

Tv og mediekonsernet TV2 Gruppen driver en rekke tv kanaler og Nettsider i Norge. De har den siste tiden slitt med å overskudd som tidligere. Dette gjelder ikke bare Tv2 Gruppen, men en rekke andre bedrifter også med tanke på finanskrisen vi befinner oss i. I en slik situasjon blir ofte bedriftseiere og ledere mer stresset og ofte viser de seg fra sine riktige sider. Lønnsomheten MÅ opp og det begås oftere feil. Nå har ledelsen gitt sine medarbeidere klar beskjed. Gå ut og finn historier som selger. Lag overskrifter som ingen andre har brukt før, la oss gjøre ALT for å seere og lesernes oppmerksomhet, da vil vi tjene penger igjen. Forfølg Statsråder i høy hastighet, gjør ulovlige ting for å lage historier, og klarer dere ikke finne noe, ja så finn på noe selv.

Det er nå et unormalt høyt klageantall mot Tv2 fra deres annonsører. Deres annonsører ser feilene som blir begått og ønsker ikke å bli assosiert med et useriøst selskap. Det ser derfor ut til at TV2 vil miste mage av sine største og mest seriøse annonsører.

Kjenner du til slike historier, eller har du hatt problemer med tv2? sendinn svar i denne blog.

3 kommentarer:

  1. Tydelig at TV2 har gått langt over streken i denne saken http://www.abcnyheter.no/node/99205
    Det virker som om de tror de har lov ti alt i Norge. Godt å se at noen bryr seg og skriver rett ut om de. Håper også Giske og Co tar de på dette, for TV2 har ikke samme rett som Giske.

    SvarSlett
  2. Alle som kjøpt en tv overført fotball kamp, sendt inn noe til Sone2 eller vært med på en sms konkurranse har blitt lurt av de. De dobler alltid sms priser eller trekker deg dobbelt. Overføringen av kampen henger alltid, og pengene de skal betale tilbake kommer aldri. Ja det er nok lettere å få ut penger av en narkoman en av tv2. Legger meg inn i rekken her og sier nei takk til tv2 ja.

    SvarSlett
  3. Nei, pokker heller. De har kanskje metoder man ikke er enig i, men skal vi liksom fjerne Tv2? Vi må ha noe fra den andre siden til å balansere. Høyre og venstre. Nord og sør. Yin og yang. :)

    SvarSlett