søndag 29. november 2009

tv2 svindlet oss igjen og lagde falske historier

Tv2 har ødelagt fotballen.

Når den store avtalen skulle skrives mellom de som vant drakampen om sendte tv kamper og NFF gikk TV2 av med seieren. Det var de som betalte mest, dermen var valget for NFF enkelt. Det var ingen som den gang forsto at dette kunne lønne seg for Tv2. Så mye penger, hvordan skulle de tjene de tilbake? For oss seere ville det jo ikke spille noen rolle hvem som sendte kamepen vi ville se - NRK eller TV3, bare vi fikk se vårt favoritt lag. Etter kort periode viste det seg fort hva Tv2 hadde tenkt. De lagde en sending med dagen før kamp sending, så var det timen før, så kamp, så etter, så dagen etter ja til slutt gikk det fotball hver dag selv om det ikke var kamp dag. Seerne begynte å se at sendingene mistet sin verdi og de flyktet. Tv2 svarte med å bli mer aggressive. De som filmet kampen fikk beskjed om å filme dommer feil, sinte trenere og finne overskrifter som ville selge. Reporterne fikk beskjed om å grave frem historier som lagde overskrifter og alt i negativ retning. NFF forsto jo ikke dette og fortsatte avtalen til tros for at Tv2 prøvde å selge dritt og svindel og ikke fotball og underholdning som var utgangspunktet for avtalen. Fotballen ble negativt vinklet og Tv2 gikk så langt at de gravde opp historier som var usanne for å selge på dette. Tv2 hadde betalt så mye at de rett og slett måtte svindle og lure oss for å selge mer. NFF må nå forstå alt det negative rundt fotballen og ta avtalen tilbake. NRK eller noen seriøse må ha denne avtalen. Tv2 har vist sitt sanne ansikt og bør ikke være en del av dette. Hvem bør denne avtalen?

7 kommentarer:

  1. Det å si at vi er SVINDLET er kanskje noe overdrevet. At Norges Fotball Forbund har solgt seg til et slikt firma sier jo kanskje sitt, men dette er heller NFF sin skyld. Enig at fotballen, det tekniske spillet og tabellen har kommet i skyggen for negativitet og tull tv2 enten har gravd frem eller funnet på selv, men fortsatt så har de ikke svindlet oss – kanskje de har svindlet NFF, men ikke oss. Vi kan fortsatt velge de bort og se kampen live eller på VGTV som faktisk heller ikke er så partiske som BrannTv 
    Heia VG TV.

    SvarSlett
  2. Dette er jeg faktisk helt enig i. Tv2 har ødelagt fotballen med sine negative vinklinger til fotballen. NRK ville aldri gjort noe slik. Tv2 tenker kun penger inn, derfor bør vi faktisk bokotte de. Fjern de fra deres kanalvalg nå. La oss starte gruppen ” TV2 BØR FJERNES SOM KANALVALG”
    Jeg ser på senkveld, resten de viser er likevel tull, så jeg er første man til å fjerne de. Er selv Bergenser, så er ikke helt enig i dette med Brann TV, men ser at det er 3-4 klubber som får alt og de andre null, så skjønner de som bor andre steden enn Bergen, Tronheim og Oslo.

    SvarSlett
  3. Sterke ord du kommer med. At du kaller TV2 for svindlere en er ting, men når du ikke engang tør gå ut med ditt eget navn ser jeg ikke at dette skal bli tatt seriøst av noen.

    Fotballen kan de ha ødelagt ja, men det gjør dem da ikke til svindlere.

    SvarSlett
  4. Morsom blogg. Ja svindlere blir kanskje litt vel å skrive, men likevel er jeg faktisk enig i at de har oppført seg dårlig mot fotball lag, spillere, klubber og ikke minst NFF. Det at du ikke skriver ditt navn spiller ingen rolle som han andre her skriver. Han er jo også anonym, så hva kan vel han si. Jeg tar i alle fall dette seriøst da jeg helt klart ser poenget her.

    SvarSlett
  5. He he ler meg i hjel. Ja her treffer du spikeren på hode. Søplekanal er det riktige uttrykket her. Har selv en kopis som har jobbet der som selger. Han sluttet etter å ha reist frem og tilbake fra Moss hver dag for å lure kunder.

    SvarSlett
  6. Jo de er svindlere - les om min sønn på 9 som ble svindlet av de her: http://vgd.no/forbruker/mobil-og-pda/tema/1136390/tittel/tv2-svindlet-9-aaring

    SvarSlett
  7. Ja dette er jeg helt enig i. Jeg har også blitt lurt av de på Sone2 som er en slik innringer tjeneste, leste også at her er det mange mange som har blitt lurt. Rart ingen stopper de. Les om dette her: http://forumet.no/lofiversion/index.php/t43880.html

    SvarSlett