mandag 7. desember 2009

tv2 svindel og klagestorm med nye useriøse saker

Ukens nyheter fra TV2

TV2 Underholdning skriver i dag om Programmet BROOM. Knut Skogstad i Broom sier til tv2.no at man kan kjøre rundt med mobilen løftet til øret uten å ringe og at Politiet ikke kan ta deg for dette. Meget unyttig informasjon dette her. Hvorfor skal vi vite dette? Hva er vitsen med å leke eller bruke tiden til Politiet på denne måten?
Meget bra artikkel TV2, seriøst og nytting.

Jakten på kjærligheten skriver om nyheter rundt parene som har vært med. Homo-Bonden takket som kjent nei til alle sine friere direkte på tv, dette til alles store forundring.
Nå ryktes det om at Homo bonden i jakten på kjærligheten er oppservert noen ganger med TV2 Sporten`s Davy Wathne, vi får håpe dette ikke stemmer.

TV2 oppfordrer også alle til å sende inn bilde av sin styggeste julepynt. De skal kåre Norges styggeste julepynt. Alle deltagere må jo betale noen kroner for å være med på dette. Jeg på min side oppfordrer alle til ikke å sende inn noe til de av 2 grunner. 1, de skal henge ut deg og det stygge du tar bilde av i riksmedia - ikke for å skryte av deg, men for å drite deg ut. 2, det koster litt penger å sende inn mms, så de skal tjene noen kroner på dette, og det er nok det som er hovedgrunn for det hele.

TV2 hjelper deg skriver om årets julegave til barn - det er produktet Go Go Pets som nå KAN inneholde Gift stoffer Ingen ting er bevist, men det er rykter. Vi får alle håpe at dette produktet ikke inneholder gift, men hva tenker tv2 hjelper deg på da, produktet KAN? Har de noen gang tenkt på hva de gjør med et firma, med ansatte, kunder som har tatt inn dette produkt, de som har kjøpt dette? Hvor ligger journalistikken bak en slik publisert sak? Det må da være noen krav fra TV2 på hvilke artikler som blir publisert?

Videre kjører de en sak mot et firma som kalles Trendimport som skal ha solgt mopeder som ikke alt stemmer på. Det virker som om firma har ryddet opp i dette, men de har fått 85 klager på et år gjennom forbrukerrådet. Da tar tv2 hjelper deg tak i saken og skal sparke noen som alerede ligger nede. Hva med å ta en telefon til forbrukerrådet og spørre hvor mange klager TV2 Torget har, da vil de svaret at det er noen hundre. Hvorfor ikke da ta for seg de? og hvor ble det av uttrykket " FEIE FOR EGEN DØR FØRST"?
De har faktisk kalt innslaget om mopedfirma KLAGESTORM, hva ville de kalt en eventuell sak mot TV2torget.no?

6 kommentarer:

  1. Det er nesten så jeg blir irritert av å lese dette. Jeg har kontakt med noen i forbrukerrådet som jeg spurte om dette med klager mot tv2 torget – og de bekrefter at det er langt flere enn de 85 som de kjører mot dette motorsykkel firma. Tv2 byrde skamme seg.

    SvarSlett
  2. TV2 har mye å lære her. Jeg tror ikke TV2 drev slik når de startet opp, dette har eskalert i den senere tid. Det hele handler om inntjening og fortjeneste. For at dette skal være på plass må de ha mange gode tv sendinger og mye salgbare overskrifter. Ofte når en slik bedrift skal spare penger så sparkes de dyreste og mest profesjonelle reporterne, da sitter de igjen med unge og uerfarne som går for langt med å lage overskrifter. Videre så kutter de i innkjøps budsjettet, dvs de kjøper ikke inn like gode tv produksjoner, dvs tv seere forsvinner. Tv2 har hatt mange annonsører som trukket seg det siste året. Det er fortsatt mange igjen, men jeg tror media kjøperne snakker mye rundt seg om slik og ting begynner å komme på bordet. Min kone arbeider som media rådgiver og flere av hennes kollegaer sitter med plasseringer inn til tv2, de er hvert fall meget klar over dette, så det blir gøy å følge utviklingen

    SvarSlett
  3. Til informasjon HAR TV 2 feid for sin egen dør hva angår TV 2 Torget.

    TV 2 hjelper deg har laget et innslag om TV 2 Torgte, hvor konsekvensen ble at TV 2 Torget nå ikke lengre driver oppsøkende salg mot forbrukere.

    Check u´r facts ;)

    SvarSlett
  4. Det stemmer ikke, jeg ble ringt av tv2 torget for bare noen dager siden, så dette er bare tull. TV2 torget har også meget mange saker mot seg, så her er det noen som har skrevet tull. TV2 gruppen ville nok alldri feid for egen dør nei.

    SvarSlett
  5. TV 2 Torget selger ikke annonser til privatpersoner lenger så det er ikke mulig at du har blitt oppringt av dem i denne forbindelse. Dersom du som privatperson hadde ringt til TV 2 Torget for å bestille rubrikkannonse ville du blitt henvist til zett.no for å bestille der i stedet.

    SvarSlett