onsdag 2. desember 2009

Klagestorm mot TV2 - TV2 årets versting PFU

Klagestorm mot TV2

TV2 går rett til topp når det gjelder klagesaker. De har gjort det til vane å bryte med god presse skikk. Pressepolitiet sier på sin side at henvendelsene vedvarer og at det er unormal høy klagestorm mot TV2. Verre er det at TV2 stort sett taper alle sakene i PFU, og pressepolitiet er bekymret for hvor dette skal ende.
Tv2`s Kjell Øvre-Helland kan fortelle oss at ingen vil bli klaget eller felt i PFU, og de jobber hardt for å unngå dette. Hva han sier til sine ansatte er nok helt noe anet. Han maner nok til kamp og ber de fortsette å lage store overskrifter. Enten finner de overskriftene eller så lager de en selv. TV2 er Verstingen så langt i år, og de ligger langt foran sine konkurrenter når det gjelder klager.
Hvordan kan vi stoppe de?
Hva kan vi gjøre med dette?
Eller er du den som sitter og venter til du eller dine blir rammet?

4 kommentarer:

  1. Nå er det vel også slik at det er tv2 som har flest saker i media om dagen da, så prosenten er vel ikke så skjeft fordelt?
    Man kan ikke gjøre noe med dette. TV2 er store og sterke, sånn er det bare.

    SvarSlett
  2. Det er faktisk slik at tv2 har like mange saker som alle andre medie selskaper. TV2 har økt sine klager med flere 100 % i forhold til i fjor. Videre er jeg uanig i at vi ikke kan gjøre noe. Hadde alle tenkt som deg over her ville vi ikke kommet noen vei i denne Verden. La oss slutte å se på TV2 - da forsvinner seertalla, annonsørene og pengene. Da vil nok resten gå av seg selv. I mellomtiden vil jeg oppfordre alle til å boikotte TV2`s annonsører. Ikke kjør varer og tjenester som er vist på tv2.

    SvarSlett
  3. Det er tydelig at tv2 hyppigere snakker og skriver rett fra levra. Det gjør de ikke til svindlere, men useriøst kan være lov å si. Tv2 er inne i en stor omstrukturering og skal kutte over 100 ansatte, så det er mulig det er de som skaper de største overskriftene og har de mest skitende historiene som får bli igjen. Reportere er reportere, og deres jobb er å lage overskrifter. Dette må vi bare akseptere.

    SvarSlett
  4. Vel talt, og hvis man har så mye imot tjenestene TV 2 tilbyr kan man vel bare..... la være å bruke dem??

    Dersom du har TV-apparat betaler du i dyre dommer for å få rikskanalen, bytt til den da ;)

    SvarSlett