mandag 1. februar 2010

Pattaya for mine føtter

I dagens sending av Pattaya for mine føtter har tv2 laget en hore historie av noe som er helt vanlig i Thailand. Desverre er det slik at prostitusjon i Thailand brødfør mange. Om denne industri forsvinner vil mange liv gå tapt. Dette forsvarer selvfølgelig ikke denne bransje men man må jo se en sak fra flere sider?
Tv2 har fremstilt denne sak helt feil, og denne gang tror jeg de har tullet med feil folk. Roar Sørensen og de andre som eier og driver denne bar vil nok ta denne sak videre. Dette er personer som ikke vil bli tøyset med, så gratulerer tv2, nå løy dere om feil folk.

13 kommentarer:

  1. Roar er en kjenning av en kjenning. Det er en grunn til at han er i Thailand og ikke i Norge ja. Ser frem mot å se hvordan han hevner dette ja. Han er godt kjent av politiet i Norge, er nok ikke den som forholder seg til lover og regler, men det gjør jo ikke tv2 heller, så dette kan bli gøy å følge videre.

    SvarSlett
  2. Flott å se hvordan tv2 skaper dritt. De filmer når gutta blir fulle og dummer seg ut. Er det slik fokus de ønsker å ha fremover? drite ut andre, forfølge andre, og produsere historier? Jeg har hørt at stort sett alle i tv2 bruker kokain, Davy liker barn og Øyistein læwer tidligere har solgt hasj for å betale sin husleie. Når jeg har hørt dette fra ganske sikre kilder, kan jeg da gå ut å si det?
    Tv2 skam dere, slik tulle produksjon i beste sende tide er for dumt.

    SvarSlett
  3. Ja hva skal man si. Tv2 klarer å lage sitt eget opplegg rundt ting. Vet ikke om noen av dere som leser dette har vært i Pattaya, det har jeg. Denne byen lever og onder for drikke, fest mat og prostitusjon. Det er ingen som bør reise ditt med barn, eller med en kone som er redd for å se slikt. Stede er byggd rundt dette, og det er det hele stedet er blitt kjent for. Hva prøver tv2 å si her. Skal de fly rundt med kamera og lage skrekk historier om en ting som i utgangspunktet bare er tragisk? Jeg selv har vært der, men tar sterkt avstand fra prostitusjon, men har tv2 rett til å fly rundt å filme dette slik de gjør. De trekker frem det værste i alt. Hvorfor filmes det mer hyppig når gutta drikker og er fulle, eller på jentene. Hvorfor ikke lage et lengre innslag om hvorfor det er slik. Hva med å ta for seg jentene og høre med de, hvorfor de må jobbe slik og hva som er hele grunn til dette?
    Det er faktisk slik at dette er mange familiert levebrød. Vist man kutter dette vil mange dø av sult. Så klart kan man finne ekstreme sitvasjoner og historier om folk om de blir filmet hele tiden. Tv2 og produser bør skamme seg og lage noe slikt.

    SvarSlett
  4. Er ganske enig i dette som er skrevet over her. Jeg er sikker på at om vi hadde snik filmet Kjetil Johnsen i arendalsselskapet Novemberfilm som har produsert dette ville vi funnet mye moro. Hva når han runket i trusa til sin mor når han var 14 år, eller kanskje solgte sin egen rumpe for litt kokain når han ble 30 år. Ja hadde vi fått dette på film og flashet det i beste sendetid ville jo livet til Kjetil vært ferdig. Trist ikke sant. At da Kjetil Johnsen skal oppsøke et slikt sted og lage en slik historie fra dette stedet er i utgangspunktet meget billig gjort av han. Hva med å reise til Afrika og filme folk som dør av sult, prostitusjon og drap og sende dette i beste sendetid i Norge, er dette god journalistisk jobb? Nei Kjetil Johnsen hold deg til trusene til din mor mens du sniffer kokain i fremtiden. Skal forresten hilse deg fra noen motorsykkel gutter som ser etter deg – lykke til.

    SvarSlett
  5. Fakte om filmen:
    FAKTA:

    Tittel: ”Pattaya for mine føtter”

    Genre: Dokumentarfilm for Reflektor på TV2

    Sendetid: Mandag 1. feb klokka 22.50

    Produksjonsselskap: Novemberfilm as for TV2, vinteren 2010.

    Prosjektleder TV2: Vebjørn Hagen

    Produsent Novemberfilm as: Kjetil Johnsen

    Regi: Aksel Storstein

    Filmen er produsert med støtte fra Sørnorsk filmsenter.

    SvarSlett
  6. Disse gutta har laget filmer om Afrika, lomme mannen, pedofili osv, så det er lett å se at de skor seg på andres tragiske liv eller situasjoner. Her må både tv2, nrk og viasatt gå i seg selv at de bruker et slikt selskap. Billig produksjoner av andres tragiske liv – skulle ikke vært lov. Sørnorsk Filmsenter støtter de også med penger, utrolig. Må være noen familie bånd eller noe der.

    SvarSlett
  7. At de kan lage et slikt program er jo i utgangspunktet helt sykt - verre er det at tv2 kjøper dette. Eller kanskje det værste er at noe ser ser på dette. Pattaya er kjent for dette. Byen og stedet er laget ut fra dette. Jeg har selv en leilighet der nede og ja jeg kan bekrefte at alt dere nede dreier seg om piker, vin og sang. Er det så feil? jeg er der, dere er hjemme - jeg plager ikke dere, så ikke plag meg. Hilsen en som lever livet han selv ønsker i Pattaya.

    SvarSlett
  8. Nå er det vel faktisk slik at billigere en film/dok produksjon er nærmere er den å bli sendt på tv2. Før fremsto jo tv2 som en ny og nivå settende kanal. Nå er det tv Norge og Tv3 som tar de igjen. Nrk er fortsatt langt over. At tv2 kjøper slikt er ikke rart. Det er billig, det henvender seg til ukritisk publikum ( som se og hør + vg ) og det er akkuratt de som er deres inntekst grunnlag. Det er desverre fleest ukritiske og lett lurte personer i Norge, og disse henvender seg som oftest til å lese om sladder og ikke hard fakta. De leser ofte sine nyheter om økonomi eller kultur i se & hør og VG, og ikke Aftenposten eller Migrapolis der man får dybde info. Det er derfor Vg selger, det er derfor tv2 selger. Og tror det eller ei, men det er alle de lett lurte, lett underholdende, osv som VG eller TV2 teller når de er ute og selger reklameplass. Så nå dere ser på annonsørene til tv2 så sitter det en markedssjef i et selskap som antagerligvis enten er dum selv, eller ønsker å henvende seg til et dumt publikum for å selge noe. Mulig de tenker at de dumme er lettlurte og derfor annonserer på tv2, men dette er korttenkt. Til alle annonsører på tv2: eEr dere ute etter dumme kjøpere/kunder, eller er deres markedssjef dum? Det å bli asosiert med tv2.no eller tv2 gruppen as kan være meget korttenkt og ødeleggende for dere.

    SvarSlett
  9. hore kunder alle sammen her. Skammmmmmm dere.

    SvarSlett
  10. jeg ble glad etter jeg så på dette - har bestemt oss at vi skal ta en guttetur til thailand :-)

    SvarSlett
  11. Horer, fyll og dritt. Disse guttene burde vært på monkeskole. Dette er Satans verk alt sammen.

    SvarSlett
  12. Flott program det var - noen som vet hvor jeg kan se det i reprise?

    SvarSlett
  13. Du kan se "review" og programmet her:

    http://www.partyferie.com/pattaya-for-mine-f%C3%B8tter

    :)

    SvarSlett