mandag 15. februar 2010

noen gode historier om tv2?

Det har kommet mange gode innlegg og sirkuskanalen tv2. Alt fra hvordan tv2 hjelper deg har unngått å teste produkter til annonsørene sine og helt ned til kokain bruk i tv2 huset. Mange skriver om annonsører som trekker seg og og hvordan tv2 regelrett svindler til seg annonse kroner. Alle historier om tv2, tv2 gruppen eller noen av deres ansatte taes imot på denne blogg. Hva som helst.

4 kommentarer:

  1. Jeg er tidligere ansatt i et av tv2 gruppens selskaper, og ja jeg kan bekrefte at det var en del rart som foregikk. Desverre var jeg selv delaktig i dette, men i ettertid ser man at dette ikke burde vært gjort.

    SvarSlett
  2. Fant denne blogg da jeg søkte etter tidligere ansatte i tv2. Jo jeg kan bekrefte at mye av dette som tidligere er skrevet her stemmer. Tror ikke på alt som står her, men jeg kan bekrefte at Kokain misbruk blant oss selgere ( ikke meg ) og manipulering av nyheter og tester er kjent internt. Det er ikke så lenge siden jeg sluttet, og problemene som her diskuteres og skrives om er også kjent blant media hus som bruker penger hos tv2 gruppen. Det begynner nå også å spre seg til annonsører og produktsjefer rundt i Norge, og det tar nok ikke så lang tid før de begynner å miste noen store kunder pga sitt programm innhold og hvordan de fremstår. Mange små som har trekt seg i 2009, men dette har nok også mye med finanskrisen å gjøre. Tv2 har nok gravd sin egen grav med lave biler, høye biffer og programmer som er laget ut fra ingenting. At de dikter opp og hauser opp blir for dumt i lengden.

    SvarSlett
  3. Min kone jobber på et media byrå og plasserer en rekke penger til TV2 gruppen - de hadde nylig i case om et stort firma i Norge som er på vei til å trekke seg ut og ikke vil bruke tv2 sine kanaler lenger. De skal visstnok ha brukt billig tv produksjon som en grunn. Om tv2 ønsker å fremstå som tv Norge så bør annonseprisene også være like, og det er ikke slik pt.

    SvarSlett
  4. Jeg ble nylig (okt) lurt inn i en avtale av en selger fra Tv2Torget, men da med annonseplass på www.broom.no .

    Vi ble kontaktet direkte på e-post, og forklart at vi var en demokunde og annonseringen var ny hos dem.

    De garanterte oss også 1/3 klikk rate / 33% visninger på Broom.no. Alt dette til "kun" 15.900,- for 1 år. Normalprisen på dette ifølge selger var 130.000,- eks mva. Litt for godt til å være sant kanskje?.

    Etter at avtalen var bekreftet tok design folk kontakt angående utforming av bannerene som skulle listes på Broom.no.

    Etter dette fant vi ut at bannerene skulle vises på deres undersider som "nybil" "bruktbil" osv. Totalt 3 undersider.

    Vi har prøvd å komme oss ut av denne samtalen uten noe hell, da vi føler oss maks lurt av selger. Vi ble lovet noe helt annet.

    Samtidig når vi ble listet viste det seg at vi kun fikk 1/7 klikk/visnings rate, og ikke 1/3 som ble lovet.

    Vi fikk aldri noen svar på e-post, kun et kort svar og at de ville ringe oss angående dette slik at vi kunne "ordne på avtalen". Jeg svarte tilbake at jeg ønsket at de fortsatte å ta kontakt via e-post da jeg ønsket alt skriftlig.

    Vi hørte aldri noe mer, dette var i oktober. Idag ringte vi til Tv2Torget og klaget. Det eneste vi klarte å få til var at vi måtte betale 1/3 av beløpet for visningene de hadde gitt oss.

    Så nå måtte vi faktisk betale 6500,- for 14 besøk, ifølge selger nesten "300.000" visninger. Disse kan umulig være unike. Vi har for øyeblikket en liten bedrift og slike summer ødelegger alt for oss.

    Hold dere vekke fra Tv2Torget og spesielt BROOM. Største møkka annonseringen jeg har vært borti.

    Tenk så mye vi kunne fått utav 6500,- på f.eks Google annonsering eller Facebook. Helt tragisk.

    SvarSlett